The best way to learn is to do

Academy 2022

Wil jij graag aan de slag als Junior Online Marketing Consultant of Junior Web Analytics Consultant bij Abovo Maxlead?

Wij zoeken nieuwe online helden voor de Abovo Maxlead Academies van 2022

Heb je al enige ervaring met één of meerdere online kanalen zoals SEA, SEO, Display of Social, maar wil je je verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Dan ben jij misschien die proactieve kandidaat die we zoeken voor de Online Marketing Academy. Of ben je graag met digital analytics bezig en wil je op basis van data de klant helpen met hun online marketingdoelstellingen? Dan is de International Analytics Academy echt iets voor jou!

In het derde kwartaal van 2022 gaan er bij ons twee Academies van start.

Online Marketing Academy

De Online Marketing Academy is een opleidingsprogramma voor talentvolle, jonge online marketeers. Je wordt in een intensief opleidingstraject van 6 maanden on-the-job opgeleid tot Junior Online Marketing Consultant.

International Analytics Academy

De International Analytics Academy (IAA) is een opleidingsprogramma waarbij je in circa 3 maanden samen met een internationale groep wordt opgeleid tot Junior Web Analytics Consultant. De opleiding is in het Engels.

Reach your full potential

Keurmerk Talentontwikkeling

Digital talent ontwikkelt zich het beste bij Maxlead! In 2019 en 2020 kwam Maxlead als beste digital marketing agency uit de bus bij het Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling. Dit keurmerk laat werkgevers zien hoe zij scoren op talentontwikkeling en biedt potentiële werknemers inzicht in de vraag: ‘Waar groei jij het snelst?’.