The best way to learn is to do

Academy

Academy

In 2014 is Maxlead gestart met de eerste Maxlead Academy, een opleidingsprogramma voor talentvolle, jonge online marketeers. De deelnemers worden in een intensief opleidingstraject van 6 maanden on-the-job opgeleid tot volwaardig online marketing consultant. Het trainingsprogramma bestaat uit een breed aanbod van online trainingen en workshops gegeven door ervaren consultants binnen Maxlead. 

Wil je als online marketing manager graag wat meer kennis opdoen over een specifiek onderwerp? Of ben je net als online marketeer gestart en kun jij alle extra kennis goed gebruiken? Dat kan! De academy trainingen zijn ook toegankelijk voor alle relaties van Maxlead.

WEBINARS

Onze specialisten delen in Webinars tips en kennis over de inzet van jouw online media kanalen en het aanpassen van je online marketing strategie in de huidige omstandigheden. Waar liggen mogelijkheden en kansen? Zijn er zaken waar je je nu vast op kunt voorbereiden?

TRAININGSPROGRAMMA

Helaas zijn er vanwege het coronavirus voorlopig geen academy trainingen gepland. We hopen dat het snel weer mogelijk is om je te ontvangen. We houden je op de hoogte!

MAXLEAD ACADEMY 2021

Wil jij ook graag als Junior Online Marketing Consultant aan de slag bij Maxlead? Houd dan onze website in de gaten voor meer informatie over de Academy van 2021.