De 5 voordelen van zelf ontwikkelde marketing-technologie

Heb je vragen?

Ligt jouw marketingproces in de handen van meerdere partijen? En denk je weleens: Dit kan beter en sneller?

Herkenbaar! Dat gevoel delen we. Daarom besloten wij er iets mee te doen. Wij ontwikkelden eigen technologie om media-campagnes te optimaliseren en het marketingproces voor onze klanten zo efficiënt mogelijk te maken. We kunnen de customer journey vanaf begin tot eind beheren. Is ergens optimalisatie mogelijk? Geen probleem! Doordat wij onze systemen zelf ontwikkelen, kunnen wij dit direct realiseren. 

Alle voordelen op een rijtje  Snel kunnen schakelen is overigens niet het enige voordeel van eigen technologie. Wij hebben alle voordelen voor het gemak voor je op een rijtje gezet: 

  • Zelf kunnen bepalen welke informatie verzameld wordt

Wij kunnen een cookie-banner en analytics zo instellen dat we enkel relevantie informatie verzamelen, passend bij jouw campagnedoelstellingen, en tegelijkertijd voldoen aan de privacyregels. 

  • Volledige controle over privacy en data

De relevante informatie die wij verzamelen slaan wij op in een eigen datawarehouse-oplossing en maken we inzichtelijk via heldere dashboards. Maatwerk is hiervoor zeker mogelijk! Zo heb je altijd goed inzicht en kun je deze data direct inzetten voor het (automatisch) optimaliseren van jouw campagnes.

  • Data volledig geanonimiseerd inzetten om jouw campagne te optimaliseren

Via een eigen server-to-server-oplossing delen wij alleen de benodigde data met exploitanten en dataverzamelaars, volledig geanonimiseerd. Zo bescherm je jouw klanten, waardevolle data en kun je gelijktijdig jouw campagnes optimaliseren. 

  • Adequaat en snel bijsturen of oplossen

Is het nodig om de campagne bij te sturen of gaat er extern iets fout tijdens het live zetten van de campagne? Wij kunnen het zelf snel oplossen en zijn daarvoor niet afhankelijk van andere partijen. Zo heb je zelf de regie over jouw media-inzet én het proces.

  • Conversie verhogen

Door de inzet en snelle productie van eigen landingspagina’s, websites of zelfs complete webshops, staat niets je in de weg om je klanten goed te bedienen en de complete customer journey van begin tot eind te optimaliseren. 

  • Maatwerk mogelijk

Doordat wij onze systemen zelf ontwikkelen, kunnen wij uitstekend maatwerk bieden. 

Max LeadManager is daar een voorbeeld van. Binnen één overzichtelijk systeem komen alle leads samen, die jij vervolgens makkelijk, goed en snel kunt opvolgen. Of maak gebruik van Max LocationManager, waarin je eenvoudig de online informatie en reviews van al jouw vestigingen kunt beheren. En Max OmnichannelManager is er voor je om makkelijk lokale campagnes rondom elke locatie, of meerdere tegelijk, op te zetten, te beheren en te optimaliseren. En zo kunnen we nog wel even doorgaan… 

Hebben wij je overtuigd van de voordelen van eigen technologie? Op https://ammedia.tech/over-ons/ vind je een compleet overzicht waar wij jou bij kunnen helpen. 

Tot snel! 

Team AM Media.tech 

Rick van der Heiden

We helpen je graag!

Heb je vragen

over ?

Meer updates