Infographic: Snap ads of Instagram Stories ads?

Heb je vragen?

Snapchat was ooit het snelst groeiende social media platform ter wereld, tot augustus 2016 toen Facebook Instagram stories lanceerde. De zeer innovatieve, moderne en interactieve Snapchat-functies werden gekopieerd naar Instagram stories inclusief de creatieve opties en de functie dat de content na 1 dag verdwijnt. Het werd beschouwd als pure kopie van Snapchat. Instagram-CEO Kevin Systrom was het daarmee eens. Toen hij werd geconfronteerd over Instagram stories als een kloon van Snapchat stories, gaf hij verrassend genoeg toe: “Ze verdienen alle eer”, maar hij stond erop: “Dit gaat niet over wie iets heeft uitgevonden. Dit gaat over een formaat en hoe je het naar een netwerk brengt en er je eigen draai aan geeft. “

Voor online marketeers is het heel interessant om Snapchat advertenties of Instagram Stories advertenties te gebruiken voor branding en naamsbekendheid of om het verhaal van je bedrijf te vertellen, een nieuw product te lanceren, app-installaties te krijgen … alles in de bovenste laag van de online marketing funnel. Beide platforms hebben overwegend jonge gebruikers.

Maar wat is het verschil tussen advertenties van Instagram Stories en Snapads? Om het een beetje gemakkelijker te maken, hebben we deze infographic voor je gemaakt. Als je niet kunt kiezen welk advertentietype en kanaal het beste bij je past, test dan beiden of neem contact op met Maxleads Social Media team.

Download de Infographic

Instagram_Stories_Snap_Ads

 

 

Mike Verbruggen

Head of Social

We helpen je graag!

Heb je vragen

Meer updates