Maxlead beste online marketing bureau in Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling 2018/2019

Heb je vragen?

Wij zijn trots op de uitslag van het Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling 2018/2019. Maxlead kwam in dit onderzoek als beste online marketing bureau uit de bus! Met dit onderzoek konden 64 bedrijven uit de online marketing, ICT en zakelijke dienstverlening het Keurmerk Talentontwikkeling van Satisaction verdienen. Dit Keurmerk laat werkgevers zien hoe zij scoren op talentontwikkeling en biedt potentiële werknemers inzicht in de vraag ‘Waar groei jij het snelst?’

Uitslag Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling 2018/2019

De uitkomsten van het Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling werden op dinsdag 9 oktober tijdens het congres Talent en Performance gepresenteerd in de Jaarbeurs in Utrecht. Maxlead eindigde voor het tweede achtereenvolgende jaar in de top 10 van de overall ranglijst en is erg trots met de nr. 1 positie in de categorie van online marketing bureaus.

Prof. Dr. Mirjam Baars (Satisaction en Fontys University) heeft in haar onderzoek de talentontwikkeling en arbeidsvoorwaarden van 64 deelnemers onderzocht. Allemaal bedrijven die op hun eigen wijze bezig zijn met de ontwikkeling van talent. Van holacratie bij ICT startups tot ‘worktations’ (met collega’s op werkvakantie) en van 360 feedback tot vitaliteitsprogramma’s. De volledige ‘talent management’-bingo kwam weer voorbij in Utrecht.

Talent Management bij Maxlead

Talent Management is iets dat bij Maxlead al jaren hoog op de agenda staat, een goed beleid om de medewerkers dag in dag uit te motiveren en enthousiasmeren. Als werkgever kunnen wij de werksfeer beïnvloeden en zorgen voor een omgeving waarin iedereen zich kan ontwikkelen. Zonder onze florerende medewerkers, is onze dienstverlening weinig waard. In het Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling hebben wij aangegeven hoe wij binnen Maxlead Talent Management inzetten.

#Feel the Heartbeat!

Onze kernwaarden geven aan waar onze focus ligt: Fun, Loyaal, Hands-on, Resultaatgericht, Toegankelijk, Bevlogen en Trots! Feel the Heartbeat is ons motto! De dialoog tussen medewerkers en de organisatie is voor ons van groot belang. Er is ruimte om aan te geven welke kansen onze specialisten zien en op welke gebieden zij zich verder willen ontwikkelen.

De Human Capital Coach

Wij geloven dat iedereen een talent is en dagen onze medewerkers uit om zelf op zoek te gaan naar hun talenten en passies. Intensieve interactie met je manager zorgt ervoor dat je hier inzicht in krijgt. Als onze mensen vastlopen of behoefte hebben aan reflectie, is er onze eigen in-house Human Capital Coach, Kristin Mellink.

TMA: Mag ik doen waar ik het beste in ben?

Mensen functioneren het best, leren het snelst, komen zelf in actie en zijn het meest betrokken als ze werk doen dat in dezelfde richting gaat als hun drijfveren, talenten en competenties.  Maxlead zet TMA integraal Talent Management in om aan de slag te gaan met de drijfveren, talenten en competenties van onze mensen. Bij TMA staat de vraag centraal: ‘mag ik doen waar ik het beste in ben?’. TMA wordt ingezet bij de selectie van kandidaten, het ontwikkelen van medewerkers, het geven van 360 graden feedback en het optimaliseren van samenwerken in teams.

Feedback vragen

We vinden de dialoog en betrokkenheid zó belangrijk dat we een objectief meetinstrument gebruiken om (anoniem) de betrokkenheid van onze medewerkers jaarlijks te toetsen. We gebruiken hiervoor de Gallup Engagement Survey (Q12). Met de uitkomsten bekijken de teammanagers samen met de teams waar we nog beter op in kunnen spelen.

Maxlead Academy

Het vergaren, opdoen en delen van kennis is een grote gemeenschappelijke deler binnen Maxlead. Daarom organiseren we regelmatig een Maxlead Academy, een plek waar zowel onze eigen (nieuwe) medewerkers, als de medewerkers van onze klanten hun kennis kunnen opfrissen of vergroten.
Nieuwe medewerkers worden gekoppeld aan een eigen mentor die zorgt dat inhoudelijke kennis, klantervaring en de cultuur van Maxlead individueel wordt overgebracht.

Kom eens langs!

Wij zoeken nieuwe helden om onze organisatie verder uit te breiden. Ben jij enthousiast geworden? Denk jij dat jouw talenten passen bij onze organisatie en wil je eens komen kennismaken? Neem dan contact met ons op.

Maurice Kaan

COO

We helpen je graag!

Heb je vragen

Meer updates