Recruitment in 2021: scherp je wervingsstrategie aan

Heb je vragen?

Wat zijn de belangrijkste adviezen op het gebied van Recruitment Marketing in 2021? Onze specialisten zetten ze voor je op een rij.

Social Media strategie onmisbaar voor werving

GenZ, Millennials en Gen Alpha. Waar vindt jouw bedrijf nieuw talent in 2021? Insta, Snapchat, TikTok bieden nieuwe kansen op het gebied van targeting, storytelling, interactie en engagement met je doelgroep in de candidate journey. Is jouw sociale wervingsstrategie ook toe aan een update?

Recruitment marketeers: maak je wervingsplan voor de ‘corona-arbeidsmarkt’

Recruiters zijn bezig aan een inhaalslag op digitaal gebied en actief met employer branding, de ‘candidate journey’, data, content en werving via online kanalen. Doelstelling is de regie voeren over eigen werving en kosten. Wat betekent de corona-verschuiving voor jouw business? Advies voor 2021: scherp je recruitmentstrategie aan op de nieuwe arbeidsmarkt en ontwikkel van daaruit een campagne- en mediajaarplan, met bijbehorend budget.

Optimaliseer je content voor Google for Jobs

Voor de twee grootste vacatureplatformen Google for Jobs en Indeed moet je site qua content en techniek in orde zijn. In 2021 zal Google for Jobs groter worden. Voor 2021 is het advies: vooral doorgaan met optimaliseren. Zo krijg je meer organisch (gratis) verkeer naar je vacatures en hoef je minder campagnebudget te besteden. SEO en content expertise is onmisbaar.

Download hier onze checklist met 50 tips voor succesvol werven via Indeed.

Sue Ellen Balai

We helpen je graag!

Heb je vragen

Meer updates