SpotAnalyzer, de magie van het onzichtbare doorbroken!

Heb je vragen?

Radio en TV reclames zijn natuurlijk niet direct clickable en ook kunnen we geen assisted conversions in Google Analytics terugvinden omdat er geen connectie tussen offline en online is. Tenminste dat was zo, want nu is er de SpotAnalyzer! De SpotAnalyzer is gebaseerd op het ijsbergprincipe, waarbij we het onzichtbare effect van een campagne (het deel van de ijsberg dat onder water licht en dus onzichtbaar is) zichtbaar maken door het wel zichtbare gedeelte in kaart te brengen (de top van de ijsberg) en te optimaliseren.

Onze SpotAnalyzer is innovatief in zijn eenvoud en uniek in betrouwbaarheid en praktische bruikbaarheid. Sinds de lancering afgelopen jaar krijgen wij van alle klanten waar wij de SpotAnalyzer hebben toegepast, alleen maar enthousiaste reacties en vooral inzichten over de juiste balans tussen en in TV en radio enerzijds en online effect anderzijds.
Uniek is de combinatie dat de SpotAnalyzer© zowel radio als TV kan analyseren, internationaal is in te zetten, op verschillende platformen kan draaien (niet alleen Google Analytics) én uitgaat van praktische kijk- en luistercijfer kennis (live geconsumeerd, conversiedoelgroep neutraal en tot op 6 decimalen nauwkeurig).

Het autonome PULL verkeer (SEA, SEO & Direct) wordt op basis van een zelf in te stellen voorgaande referentieperiode afgetrokken van het totale verkeer, waardoor het exclusief toegevoegde websiteverkeer wordt berekend. Door middel van een zelf ontwikkelt en zelflerend algoritme met machine learning technologie wordt dit exclusieve websitebezoek correct toegekend aan reclamespots die veelal ook tegelijkertijd uitgezonden zijn.

Wil je meer weten over onze Spotanalyzer en binnenkort je eigen dashboard bij de hand hebben zodat je precies weet wanneer je actie moet ondernemen? Lees meer over de Spotanalyzer in het artikel in de tweede editie van ons Omnichannelmagazine hier.

Arjan ter Huurne

Director Strategy & Partnerships

We helpen je graag!

Heb je vragen

Meer updates