BASIC-FIT

Een unieke aanpak van Marketing Automation

Fitheid en welzijn staan steeds meer centraal in het leven. Daarom moet sport en fitness toegankelijker worden voor iedereen! Dit doen we samen met Basic-Fit, door het begin van de fitness journey meteen aantrekkelijker te maken, met het Founding Members aanbod voor openingen van nieuwe clubs.
De aanbieding is speciaal voor mensen die er vanaf het allereerste moment bij zijn. Zij betalen slechts €14,99 per 4 weken, in plaats van €19,99 en betalen geen inschrijfkosten. Deze aanbieding is geldig gedurende de hele abonnementsperiode. Een lifetime aanbieding, uniek toch?

Wie

BASIC-FIT

Wat

Founding Members campagne

Hoe

Door gebruik van CRM data, gekoppeld met feed based tooling.

Doelstelling

Een unieke campagne set-up, waar op hyperlokaal niveau geadverteerd wordt in vijf landen: Nederland, Spanje, Duitsland, Frankrijk en België.
Voor deze Founding Members campagne wordt lokaal getarget op radius rondom de club en worden voor zowel online als offline channels ingezet met voor iedere nieuwe club eigen campagne assets.
Gezien de expansiedrift van Basic-Fit spreken we hier over 100+ nieuwe clubs in 5 landen en 6 talen. Dat levert zo’n 5000+ unieke assets op!
Hoe pakken wij dat aan? Door gebruik van CRM data, gekoppeld met feed based tooling, een creative platform dat API koppelingen heeft met Meta en DV 360 en de offline assets creëert. Kortom: een heel ecosysteem waarin development, creatie, media buying en online én offline marketing met elkaar samenwerken.

Set up campagne

Resultaten

Sander Valkonet

Head of Display

We helpen je graag!

Heb je vragen

over deze case?

Meer Cases

Channable biedt een drievoudige oplossing om deze uitdagingen aan te pakken: