Versterk jouw merkbekendheid met de kracht van visuele advertenties

We leven in een visuele wereld. Display en video advertising spelen daarom een belangrijke rol in elke online marketingstrategie. Deze vormen van digitale reclame tonen visueel aantrekkelijke advertenties aan potentiële klanten op diverse online platforms. 

Uitdagingen in Display & Video Advertising

  • Navigatie door marktverzadiging: hoe zorg je ervoor dat jouw advertentie opvalt met zoveel merken die vechten om aandacht? Unieke en boeiende content is hierin essentieel.
  • Kosten-efficiëntie: hoe zorg je ervoor dat elke euro wordt omgezet in zichtbaar resultaat? Effectief budgetbeheer en het optimaliseren van uitgaven om maximale ROI te garanderen is cruciaal voor succes.
  • Doelgroep targeting: bereik je daadwerkelijk de mensen die geïnteresseerd zijn in jouw aanbod? Doelgroepkennis en geavanceerde targeting technieken zijn hierin belangrijk.
Maxlead - display-01

Hoe Maxlead jouw Display & Video Advertising strategie versterkt

Maxlead heeft jarenlange ervaring met display & video advertising oplossingen waardoor we een passende strategie kunnen uitrollen voor alle type bedrijven. Onze aanpak omvat het inkopen van advertenties die resoneren met jouw doelgroep. Daarnaast kunnen we ook het design van de uitingen ontwerpen. We richten ons op de juiste plaatsing van deze advertenties, waardoor ze verschijnen op strategisch gekozen websites en platforms die jouw potentiële klanten regelmatig bezoeken.

DV 360 / Campaign manager 360
Het team heeft uitgebreide ervaring met het inkopen van banners en video via het Google Marketing platform. Van programmatic deals in Display & Video 360 tot measurement in Campaign Manager 360.
Directe inkoop
We hebben direct contact met alle publishers in Nederland. Daarmee kunnen we naast programmatic ook directe inkoop faciliteren. Ook directe integraties en samenwerkingsvormen zijn daarmee mogelijk.
YouTube Advertising
Op het grootste videoplatform van Nederland zijn we in staat om specifieke campagnes in te zetten om jouw doelgroep optimaal te bereiken en aan te spreken. Door de talloze campagnes die we hebben ingezet, hebben we uitgebreide ervaring om het maximale uit Youtube te halen.
Quinty
Maurits
Louis
Onze Display experts staan voor je klaar!
Bij Maxlead versterken ervaren Display Advertising consultants jouw merk met op maat gemaakt advies en strategieën, gebaseerd op samenwerkingen met diverse klanten uit verschillende sectoren.
Display creatives: dynamisch/rich media
Het maken van effectieve banner creatives is een aparte tak van sprort. Onze specialisten hebben ervaring met het maken van ‘standaard’ HTML5 banners tot complexe dynamische setups
Digital Out of Home
Met de opkomst van digitale schermen heeft het team inmiddels de mogelijkheid en ervaring om door heel Nederland exposure te creëren door digitale out of home schermen in te kopen.
Maxlead - Display_Maxlead_Image_V1

De kracht van Display & Video Advertising

  • Bouwen van merkbekendheid: als je het bewustzijn rond je merk wilt vergroten, zijn video en display advertenties ideaal. Ze bieden visuele en emotionele triggers die helpen bij het opbouwen van een sterk merkimago en het vergroten van de bekendheid bij een brede doelgroep.
  • Lanceren van nieuwe producten of diensten: wanneer je een nieuw product of dienst introduceert, zijn video en display advertenties effectief om snel grote groepen mensen te bereiken.
  • Targeten van specifieke klantsegmenten: deze vormen van reclame zijn waardevol voor het targeten van specifieke demografische of geografische klantsegmenten. Met geavanceerde targeting-opties kun je de advertenties afstemmen op de gebruikers die het meest waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in wat je aanbiedt.
  • Verhogen van engagement en interactie: video en display advertenties kunnen interactieve elementen bevatten die gebruikers aanmoedigen om met je merk te interacteren. Dit kan leiden tot verhoogde betrokkenheid en sterke klantrelaties.
  • Retargeting van eerdere bezoekers: wil je mensen bereiken die eerder je website hebben bezocht maar nog geen aankoop hebben gedaan? Gebruik dan display-advertenties om ze terug te halen en de aankoop te voltooien.

Digital Out of Home (DOOH) waarbij advertenties via digitale advertentieborden worden weergegeven zijn niet meer weg te denken.

Maxlead - Display_Maxlead_Image_V2

Onze cases

RESULTATEN DIE SPREKEN

Benieuwd naar de resultaten die we hebben behaald voor onze klanten? Bekijk onze cases voor concrete voorbeelden van onze succesvolle strategieën.

Maxlead - Schermafbeelding 2024-07-16 165331
Marktplaats – Van speelgoed naar speel beter
Display & Video Advertising+1
Maxlead - Indeed computer klein
STL – Vacature optimalisatie
SEO+2
Kind is de New Scientist website aan het lezen
New Scientist – haal meer verkeer uit Google News!
SEO+1
Maxlead - usecase
WE Fashion – Met Channable op schaal Google Ads Campagnes optimaliseren
SEA
Sander

Boost je merk met geavanceerde Display & Video Advertising

Wij helpen jou

Wil je je online aanwezigheid versterken en de kracht van visuele advertenties benutten? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over jouw wensen. Ontdek hoe wij je visuele marketingstrategie kunnen verbeteren en je bedrijf vooruit helpen met effectieve en impactvolle advertenties.

Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch online marketingbureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag