Optimaliseer jouw campagnes, leads en omzet

Jouw campagnes nauwkeurig afstemmen op de juiste doelgroepen om de beste resultaten te behalen? Technologie en data zijn onmisbaar geworden voor het optimaliseren van marketing, media-inzet en leadgeneratie. Door geavanceerde data-analyse krijgen we diepgaande inzichten in klantgedrag, voorkeuren en trends. Daarmee wordt exact afstemmen op jouw doelgroep een stuk makkelijker!

Naar welke inzichten ben jij op zoek? En welke technologie en data wil je daarvoor inzetten? Hoe maak je daar een goede strategie op? Maxlead geeft je antwoord.

Herken jij deze uitdagingen?

  • Moeite om klantgedrag en voorkeuren te begrijpen
  • Het personaliseren van klantervaringen en aanbiedingen
  • Het real-time afstemmen van vraag en aanbod
  • Het gebruik van technologie om marketingprocessen te optimaliseren

Bij Maxlead kunnen we lezen en schrijven met technologie en data en helpen we je graag bij deze uitdagingen. 

Maxlead - MLM01

Hoe helpt Maxlead jou?

Geavanceerde technologie en data-analyse zijn de sleutel tot betere marketingcampagnes. Daar zijn we bij Maxlead van overtuigd. Door zowel externe als onze eigen technologieën te gebruiken, kunnen we elke stap van de klantreis verbeteren, van het vinden van nieuwe klanten tot het stimuleren van herhaalaankopen.

Onze specialisten zetten hun kennis en ervaring graag in om voor jou een effectieve strategie te ontwikkelen en uit te voeren. Met onze digitale media-oplossingen bieden wij jou gerichte data, overzichtelijke dashboards en handige tools die je helpen jouw (potentiële) klanten eenvoudig en doeltreffend te bereiken.

Leadgeneratie software
Met behulp van onze geavanceerde technologieën en diepgaande data-analyse verbeteren we zowel de kwaliteit als de kwantiteit van leads. Onze software voor leadgeneratie maakt een efficiënte en doeltreffende verzameling en verwerking van leads mogelijk, wat resulteert in verbeterde conversieratio's en een hoger rendement op je marketinginvesteringen.
Server-2-Server
Server-2-Server maakt het mogelijk om first party data (eigen data) versleuteld beschikbaar te stellen aan Facebook, Instagram en/of TikTok ter bevordering van jouw marketinginspanningen. Het maakt het gebruik van tracking pixels overbodig en geeft je de mogelijkheid om toch voldoende data te vergaren voor online marketingdoeleinden.
Max LeadManager
Max LeadManager maakt jouw lead registratie en beheer eenvoudig door alle binnengekomen leads samen te brengen binnen één overzichtelijk systeem. Op deze manier word jij in staat gesteld om leads makkelijk en snel te verwerken, bekijken, op te volgen en succesvol af te handelen.
Max LocationManager
Max LocationManager biedt de mogelijkheid om de locatie informatie van meerdere vestigingen centraal een eenvoudig te beheren. Denk hierbij aan openingstijden, adressen, reviews en contactgegevens. Deze gegevens kunnen vervolgens direct worden gepubliceerd naar de website, Google My Business en Facebook.
Maxlead - MLM02

Waarom je marketing optimaliseren met technologie en data?

Het gebruik van data en technologie is essentieel als je marketingcampagnes wilt optimaliseren en beter wilt inspelen op de behoeften van je klanten. Dit leidt tot effectievere campagnes, hogere klantbetrokkenheid en betere leadgeneratie. Wat weer resulteert in betere bedrijfsresultaten!

AMMedia.tech is het data & technologie label binnen Abovo Maxlead. Hier wordt data verzameld en vertaald naar bruikbare inzichten.

Abovo Media - ammediatech
Performances, nieuwe inzichten en leads.

Onze aanpak met technologie en data

Data-analyse en inzichten
We verzamelen en analyseren data om diepgaande inzichten te verkrijgen in klantgedrag en trends.
Strategieontwikkeling
We ontwikkelen een technologie- en datastrategie die past bij jouw bedrijf en doelen.
Implementatie
We helpen je met de uitvoering van de strategie, van data-integratie tot het gebruik van geavanceerde technologieën.
Optimalisatie
We blijven de resultaten volgen en passen aan waar nodig voor de beste resultaten.
Mees
Coen
Zweitze

Technologie & Data Consultants

Maak kennis met onze
Om jouw marketingdoeleinden te behalen, kan een team van deskundige technologie en data consultants het verschil maken. Onze consultants hebben veel ervaring in verschillende sectoren en een diepgaande kennis van technologie en data. Zij staan klaar om jouw bedrijf te helpen groeien!

Onze cases

Resultaten die spreken

Benieuwd naar de resultaten die we hebben behaald voor onze klanten? Bekijk onze cases voor concrete voorbeelden van onze succesvolle strategieën.

Maxlead - Schermafbeelding 2024-07-16 165331
Marktplaats – Van speelgoed naar speel beter
Display & Video Advertising+2
Maxlead - Indeed computer klein
STL – Vacature optimalisatie
SEO+2
Kind is de New Scientist website aan het lezen
New Scientist – haal meer verkeer uit Google News!
SEO+1
Maxlead - usecase
WE Fashion – Met Channable op schaal Google Ads Campagnes optimaliseren
SEA
Rick

Verhoog jouw online zichtbaarheid en leads met technologie en data

Wij helpen jou

Ook behoefte aan effectievere campagnes, een hogere klantbetrokkenheid en betere bedrijfsresultaten? Laten we samen de mogelijkheden onderzoeken voor het inzetten van technologie en data voor jouw marketing!

Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch online marketingbureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag