Get ready for 2024

Bereid je nu goed voor om straks in 2024 je digital marketing plannen te realiseren. Maxlead biedt je nieuwe inspiratie, gedegen audits en advies over nieuwe features en kansen. Met onze digital experts ga je goed voorbereid het nieuwe jaar in!

Maak je keuze

Voor meer info: klik op de onderwerpen waarin je interesse hebt.

Digital marketing in 2024 wordt creatiever en effectiever met AI. Ontdek hoe je als Digital marketing manager en online marketeer AI kunt gebruiken. Zelf aan de slag met ChatGPT-4, Midjourney en HeyGen AI voor creatie van copy, visuals en video.
Open inschrijving of in-company.

Lees meer en meld je aan >>

Leer hoe je met de juiste AI prompting en tooling sneller hoogwaardige content produceert die goed gevonden wordt in zoekmachines. Je loopt hiermee geen risico op Google penalties en zorgt ervoor dat jouw AI content niet het label ‘AI-content’ krijgt.

Vrijdag 8 december 2023:
€ 250 per deelnemer.
Max 20 deelnemers.

Lees meer en meld je aan >>

Deze healthcheck geeft je goed inzicht in de status van essentiële rankingonderdelen van jouw website, zoals snelheid, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Met mondelinge toelichting.

Investering € 1.500

Lees meer en meld je aan >>

Ontdek hoe jullie website presteert op betrouwbaarheid en kwaliteit volgens de laatste Google’s E-E-A-T Quality Raters.

Investering € 1.000

Lees meer en meld je aan >>

Sterke conversietracking is onmisbaar voor het sturen op performance verbetering van je paid search campagnes. Blijf in 2024 de concurrentie voor met de nieuwste conversie features.

Investering € 750

Lees meer en meld je aan >>

Voldoen jullie social media accounts aan de nieuwste standaarden? Wil je er het maximale uithalen? Met deze uitgebreide audit kun je vol vertrouwen in 2024 adverteren.

Investering:
€ 750 voor één account,
€ 1.400 voor twee accounts en
€ 2.000 voor drie accounts

Lees meer en meld je aan >>

Heeft jouw bedrijf 10 of meer vestigingen? Profiteer van een maand online adverteren op kwaliteit-websites rondom je locaties. Vanaf 10 vestigingen ontwikkelen wij één gratis IAB bannerset.

Investering: minimaal € 1.000 mediabudget per vestiging.

Lees meer en meld je aan >>

Interactieve GA4 basistraining. Deze geven we aan een kleine groep van maximaal 12 deelnemers voor individuele aandacht. Breng je laptop mee.

Vrijdag 1 december 2023.
Open inschrijving: € 375 per deelnemer.
Incompany training op aanvraag.

Lees meer en meld je aan >>