E-E-A-T: wordt jullie website volgens Google als autoriteit in de markt gezien of is er werk aan de winkel?

Wordt jullie website als hoogwaardig en betrouwbaar gezien volgens Google’s laatste E-E-A-T richtlijnen? De afkorting E-E-A-T staat voor Experience, Expertise, Authoritativeness, and Trustworthiness. De opkomst van AI tools als ChatGPT maken de E-E-A-T richtlijnen belangrijker dan ooit. Deze richtlijnen zijn voor alle websites van toepassing.
Voor websites in de medische of financiële branche, gezondheidszorg of webshops waar transacties plaatsvinden, gelden strenge eisen. Deze websites vallen namelijk onder het label ‘Your Money or Your Life’, aangezien het volgens Google essentieel is dat de informatie op deze websites betrouwbaar is. Het is zelfs zo belangrijk dat het flinke impact kan hebben op de zichtbaarheid van webpagina’s en/of complete websites.

Wat je krijgt

Een SEO specialist voert een objectieve quickscan uit op de betrouwbaarheid van je website volgens Google’s E-E-A-T. Je ontvangt een rapport dat inzicht geeft in de status van jullie website. De bevindingen lichten we in een afspraak mondeling toe.

Get Google E-E-A-T ready in 2024

Vermeld in het formulier de URL van de website, eventuele vragen en opmerkingen. We nemen contact met je op voorafgaand aan de Scan.

Even invullen