Abovo Media stelt nieuwe directie aan

Blogs
Maxlead
Geschreven door Maxlead
Geschreven op: 27 oktober 2020Bewerkt op: 3 juni 2024
Maxlead - Facebook_1200x628_directie_Abovo_1

Abovo Media stelt nieuwe directie aan. Theun Eijkemans aangesteld tot CFO en oprichters stappen over naar Raad van Advies.

Amsterdam, 27 oktober 2020 – Per 1 oktober beschikt Abovo Media / Maxlead over een nieuwe directie die leiding gaat geven aan de onafhankelijke bureaugroep, die 220 medewerkers telt en media- en consultancybestedingen van 200 miljoen euro beheert. Nieuw gezicht is Theun Eijkemans (31), die overstapt van KPN, waar hij diverse (financiële) functies heeft bekleed. Oprichters/eigenaren Marinus Zoutendijk en Kees Verbeek nemen plaats in de Raad van Advies.

Inspelen op veranderend medialandschap
De samenstelling van de nieuwe directie valt precies een jaar na de consolidatie van Abovo Media met het online marketing bureau Maxlead. De aanstelling van de nieuwe directie en de Raad van Advies sluit een-op-een aan bij het snel veranderende medialandschap, waarin bij onze klanten steeds meer de behoefte ontstaat aan een brede, geïntegreerde dienstverlening. Het inrichten van een vernieuwde centrale directie moet ervoor zorgen dat klanten nog meer profiteren van de synergie tussen beide bedrijven.

Talent met een frisse blik
De directie van Abovo Media / Maxlead bestaat nu uit Roos Tabak (CEO), Rein Vogel (Chief Commercial Officer), Rene Disco (Chief Client Officer), Erik Jan Reijenga (COO), Theun Eijkemans (CFO) en Marieke Veenstra (CMO). Roos Tabak: “Bij de samenstelling van de nieuwe directie hebben we ervoor gekozen om talent aan te stellen dat de sterke kwaliteiten en ervaringen van beide bureaus waarborgt voor onze opdrachtgevers. Nu beide oprichters een andere rol gaan vervullen, is het een logische stap om ook een nieuwe financiële topman aan te stellen. We zochten hierbij naar een ‘nieuwe generatie CFO’, iemand die als echte businesspartner de vertaling van cijfers naar strategie weet te maken. Met zijn 31 jaar en 10 jaar ervaring bij KPN is Theun de perfecte match!

Raad van Advies
Met de aanstelling van de nieuwe directie is er ook een Raad van Advies geïnstalleerd. Naast Marinus Zoutendijk en Kees Verbeek treden ook Ronald van Klooster (oud directie Maxlead) en Jacques Kuyf (voorzitter) toe tot dit nieuwe adviesorgaan. Kuyf heeft diverse toezichthoudende en adviserende functies en was eerder onder meer CEO van FD Mediagroep, CCO van Stage Entertainment International en CEO van FHV/BBDO.

Ondernemers en oprichters/eigenaren Marinus Zoutendijk en Kees Verbeek zien hun nieuwe rol als een logische vervolgstap. Verbeek: “Het is altijd ons doel geweest om te bouwen aan een kwalitatief en schaalbaar bureau dat gericht is op de in Nederland gevestigde adverteerder die behoefte heeft aan een brede, geïntegreerde dienstverlening. Nu, een jaar later, kunnen we zeggen dat dit gelukt is, maar onze ambitie reikt verder.” Zoutendijk: “Om deze groei voort te zetten, maar vooral om de volgende stap te zetten op het gebied van media, data en techniek, creatie en content, is het slim om dit proces te laten begeleiden door een nieuw en jong team. Een frisse blik. En dat kunnen we aan niemand beter overlaten dan aan deze groep professionals, die stuk voor stuk over een indrukwekkende reputatie beschikken en dat zowel binnen als buiten het bureau. Wij zijn klaar voor onze nieuwe rol, maar zij helemaal.

Overige Blogs & Insights

Kennis
Maxlead - 295.EmiroSmolders-Abovo25Jubileum-04633
Abovo Maxlead viert 25-jarig jubileum
Blog
Maxlead
Maxlead
Maxlead - 6W9A3131.jpg
De gamechanger voor B2B succes – Meld je aan
Blog
Maxlead
Maxlead
Maxlead - pexels-wdnet-106344
Alles wat je moet weten over de meetproblemen in Google Analytics
Blog
Maxlead
Maxlead
Maxlead - AB-6W9A7726_Abovo Maxlead klantendag 2024
Abovo Maxlead viert 25-jarig jubileum
Blog
Maxlead
Maxlead
Maxlead - view-man-handling-money-funds-wealth-prosperity
Attributie: pas op, reken jezelf niet rijk!
Performance Marketing
Blog
Maxlead
Maxlead
Maxlead - Google_Update_OGT_1200x627
Websites worden hard geraakt door Google Updates. Is er nog hoop?
SEO
Blog
Nina
Nina
Maxlead - uitgelicht-Behoud third party cookies
Van uitstel komt afstel: third-party cookies blijven in Chrome
SEA
Blog
Lois
Lois
Maxlead - NIMA-marketing
Nima Marketing Day: de kracht van een slecht idee
Performance Marketing
Blog
Martine
Martine
Maxlead - 170436900115333300
Onze highlights van SEO Vibes on Tour 2024
SEO
Blog
Fleur Fleur Vink
Saskia Saskia Koek
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch online marketingbureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag