Maxlead maakt onderdeel uit van mediabureau Abovo

Nieuws
Maxlead
Geschreven door Maxlead
Geschreven op: 26 september 2019Bewerkt op: 3 juni 2024
Maxlead - Abovo-en-Maxlead-1

Vanaf vandaag maakt Maxlead onderdeel uit van mediabureau Abovo. Door deze overname ontstaat een zeer krachtige en slagvaardige bureaugroep die bestaande en potentiële klanten in de volledige customer journey kan bedienen. De twee bureaus behouden hun bestaande identiteit en blijven gehuisvest in Oegstgeest en Hoorn. 

Het medialandschap is volop in beweging. Vraagstukken over digitalisering en de kansen voor marketing zijn aan de orde van de dag. In dit snel veranderende medialandschap is er steeds meer behoefte aan een geïntegreerde on- en offline dienstverlening over de hele customer journey. Door ons als Maxlead aan te sluiten bij Abovo Media kunnen we hier naar de toekomst toe invulling aan geven. Voor Abovo geeft deze overname de mogelijkheid om op digitaal te kunnen versnellen. Samen kunnen we een brede geïntegreerde dienstverlening aanbieden aan al onze klanten. 

 Onze gedeelde waarden

Maxlead en Abovo passen niet alleen in dienstverlening en manier van werken naadloos bij elkaar. Vanuit een ondernemende en no-nonsense achtergrond, met een betrokken en proactieve mentaliteit, werken we beiden aan het optimaal bedienen van onze klanten. Dit gedeelde DNA zorgt voor een goede basis in deze nieuwe samenwerking. Wij zijn dan ook trots dat wij vanaf vandaag onderdeel uitmaken van Abovo.

 Onze locaties

Maxlead is gevestigd in Oegstgeest (ZH) en Abovo is gevestigd in Hoorn (NH). Deze twee locaties blijven bestaan en gaan intensief samenwerken. De komende periode wordt gebruikt om elkaar goed te leren kennen en de samenwerking verder te concretiseren.

Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch online marketingbureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag