Hello Nederlandse Brandwonden Stichting

Nieuws
Maxlead
Geschreven door Maxlead
Geschreven op: 3 november 2018Bewerkt op: 3 juni 2024
Maxlead - IMG_4169

De Nederlandse Brandwonden Stichting staat voor de beste zorg voor mensen met brandwonden, zowel bij de behandeling van brandwonden als bij de nazorg. Bij brandwonden ben je letterlijk en figuurlijk getekend voor het leven. Om wetenschappelijk onderzoek naar betere genezing te kunnen blijven financieren zijn donaties en giften hard nodig. Preventie moet risico op brand- en brandwondenongevallen en de gevolgen ervan terugdringen. Verder ondersteunt Brandwonden Stichting bij het omgaan met littekens en het in contact komen met lotgenoten. Maxlead gaat als trotse partner de Brandwonden Stichting ondersteunen bij haar online marketingactiviteiten.

Voorbeeld van een eerste, tweede en derde graads verbranding
Voorbeeld van een eerste, tweede en derde graads verbranding

Wetenschappelijk onderzoek

Het onderzoek- en kenniscentrum Vereniging Samenwerkende Brandwondencentra in Nederland (VSBN) grenst direct aan het kantoor van de Brandwonden Stichting in Beverwijk. Als aftrap van onze samenwerking kregen wij een rondleiding op de plek waar wereldwijde, baanbrekende onderzoeken worden gedaan. Jaarlijks worden gemiddeld 900 mensen slachtoffer van ernstige brandwonden, aldus de Brandwonden Stichting. Slachtoffer van ernstige brandwonden worden opgenomen in één van de drie brandwondencentra die Nederland rijk is. Daarnaast worden er jaarlijks nog eens 9.000 personen behandeld op de Spoedeisende Eerste Hulp en 92.000 personen door een huisarts.
Het bovenstaande apparaat brengt in beeld welke cellen er allemaal in het bloed van de patiënt aanwezig zijn.
Het bovenstaande apparaat brengt in beeld welke cellen er allemaal in het bloed van de patiënt aanwezig zijn. Het unieke hiervan is dat de Brandwonden Stichting dit dagelijks monitort, ten behoeve van meer kennis over genezing van brandwonden in de toekomst.

Groepen die over het algemeen een groter risico lopen op brandwonden zijn ouderen en jonge kinderen. Meer dan de helft van de slachtoffers van een fatale woningbrand is ouder dan 61 jaar. Een eenvoudige maar doeltreffende manier om ouderen veiliger zelfstandig te laten wonen is de installatie van rookmelders door het vrijwillige rookmelderteam van de Brandwonden Stichting. Ter preventie van brandwonden bij jonge kinderen heeft de stichting een email alert in het leven geroepen die nuttige tips geeft, afgestemd op verschillende levensfases van kinderen.

Voor mensen waarbij het noodlot helaas toch heeft toegeslagen organiseert de stichting jaarlijks diverse activiteiten waaronder de Brandwondendag. Een uniek en persoonlijk evenement waarbij lotgenoten en hun gezinnen bij elkaar kunnen komen en er informatie op sociaal- en onderzoeksvlak wordt gedeeld.

Non-Profitorganisaties

De Nederlandse Brandwonden Stichting is een aanvulling op de mooie lijst van goede doelen, stichtingen en musea, waarbij Maxlead onder meer ondersteunt bij de inzet van Google Ad Grants. Het gratis advertentieprogramma van Google is uitgegroeid tot een belangrijk middel voor het bijdragen aan (online) doelstellingen van non-profitorganisaties. Het beheer van Google Ad Grants met aangescherpte voorwaarden die sinds januari 2018 van kracht zijn, is intussen uitgegroeid tot een specialisme binnen SEA.

Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch online marketingbureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag