Maxlead genomineerd voor 3 Dutch Search Awards

Nieuws
Maxlead
Geschreven door Maxlead
Geschreven op: 31 oktober 2017Bewerkt op: 3 juni 2024
Maxlead - dutchsearchaward-500×330-1

Maandag 30 oktober werd de shortlist van de Dutch Search Awards bekend gemaakt. Maxlead is genomineerd voor 3 Dutch Search Awards in de categorieën Beste lokale campagne en Beste display campagne samen met Basic Fit en in de categorie beste PPC campagne met KWF Kankerbestrijding.

In de case met Basic Fit heeft Maxlead de aanpak en het effect laten zien van relevante lokale digital marketing. De juiste boodschap bij de juiste doelgroep op het juiste moment krijgen staat centraal in de samenwerking tussen Maxlead en Basic Fit. De complexiteit van uiteenlopende kanalen met daarin ook dynamische communicatie vraagt om een creatieve invulling van de strategie. Dit stelt ons in staat om de doelstellingen van Basic Fit te behalen met daarbij oog voor kwaliteit van creaties en relevantie op grote schaal.

Met de campagne ‘Smeren, kleren, weren’ wilde KWF Kankerbestrijding de risicoperceptie van huidkanker en de kennis over zonbescherming vergroten. In lijn met deze campagne heeft Maxlead het weerbericht de boodschap laten bepalen. Per plaats werd de weersomstandigheid en UV-index meegegeven aan de specifieke advertentie. Een combinatie van relevantie, efficiëntie, gebruik van externe data en automatisering maken deze search case uniek. Slim omgaan met automatisering en relevantie hebben uiteindelijk geresulteerd in een hoog bereik en CTR.

Dit jaar worden voor de 2e keer de Dutch Search Awards uitgereikt aan agencies, merken en professionals op het gebied van search, advertising en ondersteunende tools. De einduitslag vindt plaats op 23 november in Amsterdam.

Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch online marketingbureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag