Maxlead genomineerd voor European Search Awards

Nieuws
Maxlead
Geschreven door Maxlead
Geschreven op: 23 maart 2018Bewerkt op: 3 juni 2024
Maxlead - content_engagement-150×150

Vrijdag 23 maart 2018 werd de shortlist van de European Search Awards bekend gemaakt. Maxlead is genomineerd in de categorie ‘Best Innovative Campaign’ samen met Marktplaats.

In de case met Marktplaats heeft Maxlead laten zien hoe je een mediastrategie opzet op basis van significante gedragsgegevens. Hierbij is gebruik gemaakt van een aangepast Ads-script dat realtime externe weergegevens van derden importeert. Voor de productcategorie winterbanden is hiermee een geautomatiseerde biedstrategie opgezet, gebaseerd op temperatuurgegevens. Dit resulteerde in een stijging van de conversieratio en een daling van in de kosten per conversie.

Dit jaar worden voor de 7e keer de European Search Awards uitgereikt aan agencies, merken en professionals op het gebied van search, advertising en ondersteunende tools. De einduitslag vindt plaats op 16 mei in Praag.

Wij zijn bijzonder trots dat we als Maxlead met Marktplaats genomineerd zijn voor een European Search Award. Een erkenning voor ons werk en partnerships met onze klanten.

Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch online marketingbureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag