Beste digital marketing bureau 2019 Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling

Nieuws
Maxlead
Geschreven door Maxlead
Geschreven op: 30 oktober 2019Bewerkt op: 3 juni 2024
Maxlead - talent-1

Digital talent ontwikkelt zich nog steeds het beste bij Maxlead! Voor het tweede jaar op rij kwam Maxlead als beste digital marketing agency uit de bus bij het Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling 2019/2020.  Met dit onderzoek kunnen bedrijven uit de digital marketing, ICT en zakelijke dienstverlening het Keurmerk Talentontwikkeling van Satisaction verdienen. Dit Keurmerk laat werkgevers zien hoe zij scoren op talentontwikkeling en biedt potentiële werknemers inzicht in de vraag: ‘Waar groei jij het snelst?’.

Uitslag Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling 2019/2020

De uitkomsten van het Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling werden op dinsdag 29 oktober tijdens het congres Talent en Performance Management gepresenteerd in Utrecht. Maxlead eindigde voor het derde achtereenvolgende jaar in de top 10 van de overall ranglijst en is erg trots met de nr. 1 positie in de categorie van digital marketing bureaus. Namens Maxlead waren Erik Jan Reijenga (CEO), Rob Steenbrink (oprichter) en Kristin Mellink (Human Capital Coach) aanwezig in Utrecht. Erik Jan: “Het is mooi om weer de erkenning te krijgen dat Maxlead een fijne plek om te werken is. We blijven onszelf ook in 2020 ontwikkelen op het gebied van talent management en bouwen aan een organisatie en cultuur waarin talent zich maximaal kan ontplooien als digital marketing professional en als mens.” Kristin vult aan: “Daarnaast blijven we onze kernwaarden en missie breed uitdragen: Building Success Together!”

Van talent ontwikkeling en medewerkersbetrokkenheid tot headphone

Voor de ontwikkeling van talent maken we gebruik van verschillende instrumenten uit de TMA methode (Talent Motivatie Analyse) en jaarlijkse toetsen we de betrokkenheid van onze medewerkers via de Gallup Engagement Survey (Q12). Met de uitkomsten bekijken we samen met de teams waar we nog beter op in kunnen spelen. Een simpel voorbeeld is het verstrekken van een noise cancelling headphone aan iedere (nieuwe) medewerker van Maxlead om zich ook op een drukke werkvloer goed te kunnen concentreren.

Erik Jan Reijenga: “De war for talent binnen digital marketing is heftiger dan ooit en dat betekent dat Maxlead ook in 2020 vooraan wil blijven lopen als het gaat om goed werkgeverschap. Ik adviseer organisaties daarom ook om niet alleen te focussen op de recruitment en ontwikkeling van nieuwe medewerkers, maar ook aandacht te geven aan de groei van trouwe medewerkers die al wat langer in dienst zijn. Juist zij zijn het talent dat het verdient om zich te blijven ontwikkelen en groeien.”

Maxlead Academy 2020: wij zoeken nieuwe helden

Bij Maxlead staan we doorlopend open voor nieuw talent, met of zonder ervaring. In februari 2020 start er een nieuw Maxlead Academy waarin we nieuw talent opleiden tot digital marketing consultant binnen de vakgebieden paid media, SEO, content marketing of analytics. Als jij denkt dat jouw talenten bij Maxlead passen, ben je van harte welkom voor een kop koffie. Stuur even een e-mail met motivatie en CV naar jobs@maxlead.com.

Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch online marketingbureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag