Maxlead steunt Stichting Samenwerkende Hulporganisaties

Nieuws
Maxlead
Geschreven door Maxlead
Geschreven op: 14 november 2014Bewerkt op: 3 juni 2024
Maxlead - giro-555-1

Samenwerkende Hulporganisaties (SHO) opende vanaf 5 november Giro 555 voor hulp aan de slachtoffers van ebola in de getroffen gebieden. Een ramp die al maanden de media domineert. Spots op radio en tv geven aandacht aan de nationale Giro 555 actie ‘Stop de ebola-ramp’. Maxlead draagt de slachtoffers en nabestaande van ebola een warm hart toe. Stichting Cordaid is momenteel voorzitter van SHO. Cordaid werkt nauw samen met Maxlead op online marketing gebied. De online kennis die Maxlead heeft opgebouwd met diverse goede doelen gebruiken wij dan ook graag in de wereldwijde strijd tegen ebola.

Stop de Ebola ramp

De radio- en tv-spotjes van Giro 555 zijn niet te missen. De cijfers liegen er niet om. West-Afrikaanse landen als onder meer Liberia en Sierra Leone hebben te kampen met duizenden besmettingen en doden. West-Afrika heeft dan ook sterke behoefte aan bedden, medische zorg en voedsel. Vele Nederlanders hebben hun steun reeds betogen via een donatie of een Kom in Actie. Acties waarbij particulieren en bedrijven via een ludieke wijze geld in hun omgeving ophalen voor de strijd tegen ebola.

Hoe helpt Maxlead Giro 555 ?

In de media wordt veel aandacht gegeven aan dit wereldwijde probleem. Nederland heeft bewezen eerdere acties van Giro 555 massaal te steunen. De laatste actie voor de Filipijnen heeft maar liefst 36 miljoen euro opgebracht. Of dit bedrag wordt evenaart is nog maar de vraag, maar we gaan er alles aan doen om zoveel mogelijk Nederlanders te mobiliseren.
Giro555.nl biedt mensen de mogelijkheid een bedrag te doneren. Ter ondersteuning van tv en radio zal Maxlead diverse online campagnes inzetten. Zo ondersteunen we de Facebook pagina van Giro555 met Facebook advertising. Uiteraard zien we graag dat alle bezoekers na hun eerste bezoek op de website doneren. Echter een groot deel zal dit om diverse redenen niet doen: Geen tijd, geen bankpasje of betaalgegevens bij de hand, noem maar op. Via reminder campagnes willen we deze belangrijke groep op een tijd dat hen uit komt, nogmaals bereiken met de boodschap van Giro 555. Helpt u mee?
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch online marketingbureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag