Maxlead in top 10 NRC Carrière Helden monitor

Nieuws
Maxlead
Geschreven door Maxlead
Geschreven op: 25 januari 2017Bewerkt op: 3 juni 2024
Maxlead - helden-blog-500×330-1

Wij zijn trots op de uitslag van de NRC Carrière Talent Monitor, het onderzoek van NRC Carrière en SatisAction waarbij werkgevers met 15-500 medewerkers onderzocht zijn op talentontwikkeling en arbeidsvoorwaarden. Maxlead is in dit onderzoek geëindigd op de 8e plaats, de hoogste notering voor een online marketing bureau en één van de twee nieuwelingen in de top 10 dit jaar. Wij zijn trots!

Iedereen is een talent

De uitkomsten van het onderzoek de NRC Carrière Talent Monitor werden op maandag 23 januari tijdens het NRC Carrière Helden 2016/2017 evenement gepresenteerd in Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond in Amsterdam.

Prof. Dr. Lidewey van der Sluis prikkelde de aanwezige werkgevers met een inspirerend betoog over de ontwikkeling van talenten binnen organisaties: Talent Management. Iedereen wordt geboren met talent, een bijzondere eigenschap of kwaliteit. Met talent op de werkvloer bedoelen we alle werknemers die bijdragen aan het bedrijfsresultaat. Iedereen kan dus een talent zijn. Het is aan de werkgever om de juiste omgeving te creëren voor ieder individu, zodat deze zich kan ontwikkelen en optimaal kan presteren. Talent management is het nieuwe leiderschap. Maar ook de werknemer heeft een verantwoordelijkheid, zij moeten ervoor zorgen dat werkgevers hen niet alleen zien zitten, maar ook zien staan.

Lidewey van der Sluis

Prof. Dr. Lidewey van der Sluis – Full Professor Nyenrode Business University over talentontwikkeling

SatisAction onderzoeksresultaten

Prof. Dr. Mirjam Baars van SatisAction lichtte de resultaten van haar onderzoek uitgebreid toe aan de deelnemers. In haar onderzoek heeft ze de talentontwikkeling en arbeidsvoorwaarden van 53 deelnemers onderzocht. Ze sprak uitvoerig over bestuursvormen zoals holacracy, maar ook digitale communicatie en feedback tools kwamen veel voorbij in haar betoog. Zij benadrukte de aandacht die we hebben voor werknemers als het gaat om coaching en ontwikkeling, maar ook het belang van een gezonde en sociale lunch waar iedereen gezamenlijk aan tafel zit.

Mirjam Baars

Prof. Dr. Mirjam Baars – SatisAction presentatie onderzoeksresultaten en uitreiking awards

Talent Management bij Maxlead

Talent Management is iets dat bij Maxlead al jaren hoog op de agenda staat, een goed beleid om de medewerkers dag in dag uit te motiveren en enthousiasmeren. Als werkgever kunnen wij de werksfeer beïnvloeden en zorgen voor een omgeving waarin iedereen zich kan ontwikkelen. Zonder onze florerende medewerkers, is onze dienstverlening weinig waard. In de NRC Talent Monitor hebben wij aangegeven hoe wij binnen Maxlead Talent Management inzetten.

#Feel the Heartbeat!

Onze kernwaarden geven aan waar onze focus ligt: Fun, Loyaal, Hands-on, Resultaatgericht, Toegankelijk, Bevlogen en Trots! Feel the Heartbeat is ons motto! De dialoog tussen medewerkers en de organisatie is voor ons van groot belang. Er is ruimte om aan te geven welke kansen onze specialisten zien en op welke gebieden zij zich verder willen ontwikkelen.

De Human Capital Coach

Wij geloven dat iedereen een talent is en dagen onze medewerkers uit om zelf op zoek te gaan naar hun talenten en passies. Intensieve interactie met je manager zorgt ervoor dat je hier inzicht in krijgt. Als onze mensen vastlopen of behoefte hebben aan reflectie, is er onze eigen in-house Human Capital Coach.

Feedback vragen

We vinden de dialoog en betrokkenheid zó belangrijk dat we een objectief meetinstrument gebruiken om (anoniem) de betrokkenheid van onze medewerkers jaarlijks te toetsen. We gebruiken hiervoor de Gallup Engagement Survey (Q12). Met de uitkomsten bekijken de teammanagers samen met de teams waar we nog beter op in kunnen spelen.

Maxlead Academy

Het vergaren, opdoen en delen van kennis is een grote gemeenschappelijke deler binnen Maxlead. Daarom organiseren we regelmatig een Maxlead Academy, een plek waar zowel onze eigen (nieuwe) medewerkers, als de medewerkers van onze klanten hun kennis kunnen opfrissen of vergroten.
Nieuwe medewerkers worden gekoppeld aan een eigen mentor die zorgt dat inhoudelijke kennis, klantervaring en de cultuur van Maxlead individueel wordt overgebracht.

img_2914

De Maxlead Academy van 2017 op bezoek bij Google in Dublin

Kom eens langs!

Wij zoeken nieuwe helden om onze organisatie verder uit te breiden. Ben jij enthousiast geworden? Denk jij dat jouw talenten passen bij onze organisatie en wil je eens komen kennismaken? Stuur een e-mail naar erikjan@maxlead.com of kom een goed kopje koffie bij ons drinken.

Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch online marketingbureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag