Maxlead wint Dutch Search Award met Q-Park

Nieuws
Maxlead
Geschreven door Maxlead
Geschreven op: 13 december 2019Bewerkt op: 3 juni 2024
Maxlead - Maxlead-Dutch-Search-Awards

Onder leiding van Shelly Sterk werden donderdag 12 december in DeFabrique, Utrecht voor het vierde jaar op rij de Dutch Search Awards uitgereikt. Trots hebben wij samen met onze klant Q-Park de award in de categorie ‘beste lokale campagne’ in ontvangst mogen nemen. De awards, die jaarlijks worden uitgereikt staan centraal voor excellentie op het gebied van Search en Digital Marketing.

Case Q-Park: meer auto’s in de garages met behulp van slimme online technieken

In de case met Q-Park heeft Maxlead het effect laten zien van een sterke omnichannel aanpak. Om de parkeergarages van Q-Park nog vaker het startpunt te laten zijn van een stadsbezoek of dagje uit, is een relevante lokale advertentie in Google een belangrijke voorwaarde. Dit hebben we gerealiseerd door met behulp van Channable online en offline data te combineren en dynamische waardes in de advertenties te gebruiken als: stad, wijk, straat, aantal plekken beschikbaar en de loopafstand tot evenementenlocaties of Points-of-Interest. Door deze aanpak toont Q-Park de automobilist nu direct alle relevante informatie om zo snel mogelijk een parkeerplaats in de buurt te vinden. De digitale kanalen zijn daarnaast ook effectief ingezet om de bezettingsgraad van de parkeergarages van Q-Park beter te managen en te verhogen.

Dutch Search Awards

De Dutch Search Awards is een jaarlijks evenement waarbij excellentie op het gebied van Search en Digital Marketing in Nederland in de spotlights wordt gezet. De jury ontving niet alleen meer inzendingen maar ook kwalitatief hoogwaardige cases. De winnaars zijn gekozen door een vakjury die bestond uit verschillende experts op het gebied van digital marketing.

Het winnen van de award is een mooie erkenning van het succesvolle partnership tussen Maxlead en Q-Park. We zijn dan ook bijzonder trots op ons team en het vertrouwen van Q-Park in onze samenwerking.

Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch online marketingbureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag