Maxlead wint pitch HBB24

Nieuws
Maxlead
Geschreven door Maxlead
Geschreven op: 8 september 2020Bewerkt op: 3 juni 2024
Maxlead - 1200x400_HBB24

Oegstgeest, 8 september 2020 – HBB24, een van de grootste webshops op het gebied van beauty in de Benelux, heeft na een uitgebreide bureau-oriëntatie gekozen voor online marketing bureau Maxlead. Het bureau is geen onbekende voor de online retailer, zo ondersteunde Maxlead de afgelopen jaren HBB24 al op het gebied van SEO en content marketing. Als strategisch online marketing partner heeft Maxlead voor HBB24 nu ook de migratie naar een nieuw, internationaal e-commerce platform begeleid. Daarnaast neemt Maxlead de verantwoordelijkheid voor creatie, optimalisatie van digitale marketing kanalen en measurement.

Internationale groeiambitie

Aanleiding voor de heroriëntatie ten aanzien van een online marketing bureau is de vernieuwde digitale marketingstrategie van de nummer één op het gebied van haar- en huidverzorgingsproducten en vitamines in Nederland en België. Onder de naam BeautyPlaza is de onderneming al actief in
Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk. De ambitie is hoog om de Europese expansie te versnellen. Dit vraagt om intelligente, creatieve digitale campagnes die nog beter afgestemd zijn op het gedrag van klanten. Dit vraagt om verdere professionalisering van de inzet van alle ‘below the line’- marketingcommunicatie.

Ricardo van Landschoot van HBB24: “Tijdens de pitch viel Maxlead op doordat in hun digitale marketingplan alle investeringen tot op deelgebied niveau waren teruggerekend in omzetgroei. Een allround aanpak met daarin alle facetten van digitale marketing en uitgewerkte voorbeelden van hoe je met automatisering en feed-gebaseerde campagne uitbouw snel resultaat kunt behalen en dat op een wijze waarmee de privacy van de consument honderd procent beschermd is.”

Geautomatiseerde campagnes

Door de feeds intelligent te maken met prijspropositie en voorraadinformatie wil Maxlead geautomatiseerde campagnes creëren met een relevante boodschap voor de klant. Arjan ter Huurne, Director Business development & Innovation Maxlead: “Met onze aanpak zijn de HBB24-campagnes schaalbaar binnen alle landen. Door veel over te laten aan het algoritme kan er sneller geschakeld worden en kan er uiteindelijk op groei gestuurd worden. We hebben inhoudelijk aangetoond hoe we met een aantal stappen flinke conversieverbeteringen kunnen realiseren en hebben een volledige 360-graden aanpak voor ogen. De afgelopen jaren hebben we HBB24 al op diverse vlakken kunnen ondersteunen. We zijn trots dat we deze samenwerking hiermee kunnen intensiveren.”

Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch online marketingbureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag