Thijs van Dijk en Daniel Kok naar Abovo Maxlead

Nieuws
Maxlead
Geschreven door Maxlead
Geschreven op: 16 november 2021Bewerkt op: 3 juni 2024
Maxlead - 21_930101-Daniel-en-Thijs-2-500×500-rgb-zonder-balk

De twee initiatiefnemers achter de succesvolle podcast Bakkie Media beginnen per 1 januari 2022 bij Abovo Maxlead. Zij gaan als duo leiding geven aan een nieuwe branded content unit. Binnen deze unit zullen de bestaande verschillende content en creatieve afdelingen van Abovo en Maxlead worden samengebracht. Het hele team bestaat uit 24 personen. Samen gaan zij branded content- en creatieve media oplossingen ontwikkelen voor bestaande en nieuwe klanten van de groep.

Thijs van Dijk heeft een brede ervaring als media strateeg bij diverse mediabureaus zoals UM, Havas Media, Starcom en PHD. Ook is hij werkzaam geweest bij digitale bureaus als Cheil en Mediamonks. Recentelijk werkte hij als media adviseur voor o.a. DPG’s Brand Studio, Mediahuis en VodafoneZiggo. Daarnaast is hij actief als docent aan de Hogeschool van Amsterdam en is hij podcast-host en columnist bij o.a. Helden en DeOndernemer.

Daniel Kok begon, na zijn opleiding aan de Willem de Koning kunstacademie, zijn carrière in de wereld van TV productie bij o.a. IDTV en Advance. Later werkte hij als contentstrateeg bij diverse exploitanten als Sanoma en Mediahuis. Ook was hij zelfstandig videoproducent. Meest recent was hij actief bij LINDA. als bureaumanager en bij Talpa Het Bureau als senior creatief.

Thijs en Daniel leerden elkaar kennen in hun tijd bij Mediahuis en startten daar de media & marketing podcast Bakkie Media. Deze populaire media podcast is onder andere bij Adformatie.nl te beluisteren.

Willem-Albert Bol, CEO Abovo Maxlead: “Wij zijn altijd al ambitieus, maar op het gebied van content marketing, branded content en creatieve media oplossingen al helemaal. We zien op deze gebieden al een stabiele groei, maar met de komst van Thijs en Daniel verwachten wij nog sneller te groeien. Klanten leggen meer focus op contentmarketing, maar alleen als die content aantoonbaar werkt. Daar zit nog veel verschil tussen onze aanpak en de versnipperde markt van content adviseurs. Deze resultaatgerichte aanpak is ook typerend voor het DNA van Thijs en Daniel. Wij kennen beiden al vele jaren en zijn dus erg blij met hun komst.”

Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch online marketingbureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag