Jouw eerste stappen naar een succesvolle marketing carrière

Abovo Maxlead Academy

Bij Abovo Maxlead zijn we altijd op zoek naar nieuw talent! Met de Abovo Maxlead Academy geven we jouw carrière een vliegende start. In een intensief opleidingstraject van 6 maanden leer je on-the-job alles wat je nodig hebt om een volwaardig online marketing consultant te worden. 

Heb jij al enige ervaring in online marketing, maar leer je in je huidige omgeving niet snel genoeg, of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan verder over wat de Academy voor jou kan betekenen.

Maxlead - 1080×1080-2 (1)

Wat is de Abovo Maxlead Academy?

Wij hebben ervaren dat gezamenlijk leren in een team niet alleen veel leuker is, maar ook meer resultaat oplevert. De Abovo Maxlead Academy is een leertraject van 6 maanden, in een kleine groep, die samen met jou start.

Het leertraject bestaat uit een breed aanbod van trainingen en workshops, gegeven door ervaren consultants van Abovo Maxlead. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen hun eigen discipline. Daarnaast word je in je team, on-the-job getraind en begeleid door je eigen mentor. Om elkaar en de Abovo Maxlead diensten beter te leren kennen, maak je  samen met de Academy kandidaten een groepsopdracht, waar je gedurende 6 weken, 1 dag per week aan werkt.

Maxlead - DSC00118

Na 6 maanden op weg naar je eigen klantenportefeuille

Over de Academy

Je bent vanaf dag 1 een volwaardige collega. Je maakt deel uit van een groot team van 90 digitale consultants en specialisten en werkt afhankelijk van je woonplaats in Oegstgeest of Hoorn. Je krijgt een 7 maanden contract met een salaris en arbeidsvoorwaarden die horen bij jouw werkervaring.

Vanaf het begin verdiep je je in je eigen gekozen discipline: je wordt een specialist!
In deze eigen discipline bouw je aan je zelfvertrouwen en leer je de kneepjes van het vak van je ervaren collega’s in jouw team. De marketing consultants en trainers zijn gespecialiseerd in:

De eerste 3 maanden zijn gefocust op vakkennis opdoen en zo veel mogelijk leren van onze klanten, je collega’s en je mentor. De tweede 3 maanden zijn meer gericht op het inzetten van jouw kennis bij klanten, zelfstandig met je campagnes aan de slag en het uitbouwen van je eigen klantenportefeuille.

Na 6 maanden ben je op weg naar je eigen klantenportefeuille. Samen bekijken we hoe jij je de komende jaren kunt ontwikkelen in jouw vakgebied en welke andere doelen je vakinhoudelijk of persoonlijk wilt bereiken. Misschien wil je wel een nieuwe dienst op de kaart zetten of ontdek je dat jouw passie ligt bij de mensen en kan je niet wachten om je eigen klantteams te inspireren op weg naar de beste oplossingen voor onze klanten.

Ervaring van 2 oud Academy-leden

Binnen zes maanden aan tafel zitten bij de mooiste klanten van Nederland? Oud Academy-leden Lindy Abarbanel en Mathieu Pater kregen het voor elkaar tijdens hun deelname aan de Abovo Maxlead Academy. In onderstaande podcast met Willem-Albert Bol delen zij hun ervaring.

Maxlead - Schermafbeelding 2024-07-16 145010

Wij zoeken nieuw talent!

Heb jij een sterke passie voor online marketing? En al enige ervaring in het managen van Paid Advertising campagnes, de kneepjes van SEO of het schrijven van content, maar wil je nog veel meer leren om dit vak meester te worden? Je hebt aantoonbaar een stevig doorzettingsvermogen, wat ook in een ander gebied kan zijn dan online marketing.

Bekijk dan hier de vacatures of vul direct onderstaand formulier in.

Persoonlijke informatie

Naam*
DD dash MM dash JJJJ

Contactgegevens

Mijn gegevens

Opleidingsniveau, motivatie & CV

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, docx, doc, pdf, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Nieuwsbrief
  Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch online marketingbureau.
  We mailen je maximaal één keer per maand.

  Kunnen wij je helpen?

  ik wil graag