Bijdragen aan een betere wereld

Duurzaamheid

Maxlead zet in op sociale impact en duurzaamheid. Ontdek hoe we gelijkheid, ontwikkeling en mentaal welzijn omarmen, terwijl we werken aan onze B Corp-certificering.

Maxlead - duurzaamheid-500kb

Sociale impact

Als bureau heb je een sociaal maatschappelijke functie. Mensen maken het verschil in onze samenleving en ook in ons bedrijf. Daarom zorgt Maxlead voor elk individu waar we mee in contact komen (collega’s, klanten, sollicitanten, leveranciers). Om deze sociale impact te waarborgen richten wij ons op onderstaande essentiële onderdelen:

Onderwijs- en ontwikkelmogelijkheden
Maxlead zorgt dat elk individu toegang heeft tot dezelfde onderwijs- en ontwikkelmogelijkheden.
Gelijkheid in behandeling
Maxlead behandelt elk individu gelijk. We verwelkomen individuen met grote verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven.
Mentale gezondheid en welzijn
Maxlead waarborgt de mentale gezondheid en het welzijn van elk individu waarmee Maxlead in contact komt.

B Corp x Maxlead

Maxlead ontwikkelt beleid en acties om duurzaam te opereren. Daarbij werken we hard aan ‘Becoming B Corp’ en vroegen we in 2023 de certificering aan. De B Corp-certificering is een internationale erkenning voor bedrijven die winst nastreven en tegelijkertijd een aanzienlijke, positieve invloed hebben op mens en milieu. Deze bedrijven, zowel groot als klein, hebben duurzaamheid diep verankerd in hun kern en weten op diverse manieren waarde te creëren.

Wat de B Corp-certificering uniek maakt, is het holistische karakter. B Corp beoordeelt niet slechts één aspect van je bedrijf, maar kijkt naar je hele bedrijfsvoering. Dit omvat zowel de impact van je samenwerkingsketen als de voordelen die je aan je medewerkers biedt.

Maxlead - certified-b-corp
Maxlead - co2
Maxlead - iso-14001
Maxlead - milieubarometer

SDG's en ESG-beleid

Onderdeel van onze duurzaamheidstransitie is ons ESG-beleid; het gerapporteerde resultaat van onze milieu-, sociale en corporate governance-gegevens inclusief reductiedoelstellingen. We rapporteren over onze SDG-projecten en tonen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Op de SDG’s 4, 8, 10 en 17 maakt Maxlead de meeste impact.

In ons ESG-beleid staat de verdere invulling van onze SDG-projecten en -acties beschreven.

Maxlead - e-web-goal-10
Maxlead - e-web-goal-17
Maxlead - e-web-goal-08
Maxlead - e-web-goal-04
Maxlead - 04.-Brons-zilver-gouden-logos-1024×1024
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch online marketingbureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag