Maxlead verlegt grenzen

Ons netwerk

Ook bij Maxlead lopen we zo nu en dan tegen grenzen aan. Wat doe je dan? Je verlegt ze! Daarom zoeken wij de samenwerking op in verschillende hoeken. Om voortdurend te blijven groeien en te innoveren. Dit doen we middels het opzetten van eigen Abovo Maxlead sublabels met specifieke specialismen. Maar ook door samenwerkingen aan te gaan met nationale en internationale partners.

Eigen labels

Abovo Maxlead
Abovo Media - ambeyond
Het creatieve contentlabel binnen Abovo Maxlead.
Abovo Media - abovomedia-email-logo
Onafhankelijk en full service mediabureau
Abovo Media - amrecruitment
Van employer branding tot jobmarketing.
Abovo Media - ammediatech
Performances, nieuwe inzichten en leads.

Internationaal netwerk

Maxlead - EverywhereNetwork

The Everywhere Network

Is je bedrijf al actief in meerdere landen? Of overweeg je uitbreiding naar buitenlandse markten? Er is veel winst te behalen door je internationale online marketing inspanningen goed te organiseren. 

Maxlead is co-founder van The Everywhere Network. The Everywhere Network is ons internationale netwerk van online marketingbureaus. Speciaal erop gericht om jouw business te ondersteunen over de grenzen met focus op West-Europa. Native online experts vanuit lokale markten delen hun waardevolle kennis en werken met elkaar samen. Alleen de sterkste onafhankelijke bureaus van landen maken onderdeel uit van The Everywhere Network.

Accepteer advertentie cookies om deze content te zien.

Accepteer advertentie cookies
Maxlead - DASE

D.A.S.E. (Digital Analytics Support Europe)

In 2015 is DASE opgericht, een bedrijf met technische data-experts in Bratislava. DASE fungeert als een belangrijk verlengstuk van Maxlead en biedt ondersteuning bij geavanceerde Analytics-implementaties en analyses. Hun expertise ligt voornamelijk op het gebied van Google Analytics (360), Looker Studio en Google Tag Manager, met een sterke voorkeur voor Javascript als programmeertaal.

DASE maakt ook deel uit van het Everywhere Network en werkt voor diverse internationale klanten zowel binnen als buiten Europa.

Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch online marketingbureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag