Recruit de juiste mensen door je bedrijfscultuur

AMRecruitment
Bij Abovo Maxlead hebben we verschillende labels en sublabels. Elk label specialiseert zich in één onderdeel binnen marketing. Bijvoorbeeld contentcreatie of recruitment. Eén voor één stellen we de labels aan je voor. Deze keer aan de beurt: AM Recruitment.
Abovo Media - amrecruitment
Van employer branding tot jobmarketing.

Wat doet AM Recruitment?

Alle vraagstukken op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en uitdagingen in de huidige krappe arbeidsmarkt: daarvoor staat AM Recruitment klaar. Het werven van personeel is voor alle organisaties immers een belangrijk onderdeel. Maar geen makkelijke opdracht. Hoe zorg je ervoor dat je gewenste kandidaat op jou solliciteert en niet op je concurrent? Met goede recruitment marketing, natuurlijk. En dat begint bij de branding van je bedrijfscultuur.

Maxlead - Recruitment_Marketing_Maxlead_Header_Image
Petra

Ook jouw Recruitment Marketing uitbesteden?

Je bent niet de enige die geen recruitment marketeers in huis heeft. Of recruiters die geen expertise binnen een bepaalde markt hebben. Bij AM Recruitment hebben we beide wél. En sterker nog: we hebben een heel team aan sterke marketeers die weten hoe ze je merkverhaal zo overtuigend vertellen, dat kandidaten vanzelfsprekend solliciteren. Waar wacht je op?

Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch online marketingbureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag