The best way to learn is to do

Junior Web Analytics Consultant

Heb jij al enige ervaring met online marketing of data analytics, maar leer je in je huidige omgeving niet snel genoeg? Lees dan verder en ontdek wat de International Analytics Academy 2022 voor jou kan betekenen! Abovo Maxlead is een toonaangevend performance marketing en mediabureau met een ambitieuze focus op de omnichannel markt. Met 80 enthousiaste digital consultants werken we dagelijks voor mooie merken als Basic-Fit, Marktplaats en Aldi. 

wat is vereist?

wat krijg je?

Functieomschrijving

Als Junior Web Analytics Consultant help je klanten met hun online marketing op basis van data. Je zorgt voor het valideren van de strategie,  het optimaliseren van de advertising inzet en het verbeteren van de website. Daarnaast adviseer je over de juiste KPI’s, zorg je voor een goede implementatie en koppelt verschillende databronnen om een goede analyse te kunnen maken. Je start met drie maanden intensieve training aan de International Analytics Academy. Binnen deze Academy krijg je training in verschillende landen bij onze internationale partners. Hierna kun je zelfstandig voor klanten aan de slag of ondersteun je jouw Senior collega’s bij grote projecten.

Je eerste week bij Abovo Maxlead…

Wij kunnen niet wachten om jou op je eerste dag te ontvangen. We houden daarbij natuurlijk rekening met de huidige maatregelen. Je mentor en teammanager kunnen je veilig ontvangen om je laptop te overhandigen. De eerste week staat vooral in het teken van kennismaken met jouw Academy collega’s. Kennismaken met je collega’s doen we het liefst fysiek, bijvoorbeeld met een wandeling buiten. Daarna kun je je werkzaamheden thuis en/of op kantoor oppakken. Je krijgt een monitor en bureaustoel mee naar huis om thuis een gezonde werkplek te kunnen inrichten en we zijn inmiddels erg bedreven in het thuiswerken via video calls. We bespreken wat jouw ervaring is en wat je graag nog wilt leren. Op basis hiervan krijg je een passende set met klanten/projecten en stellen we ambitieuze doelen voor jouw traject binnen de Academy.

Solliciteren?

Is de International Analytics Academy iets voor jou? Vul dan onderstaand formulier in. 

Voor een visueel beeld van deze functie, bekijk de vacature op Spielwork.

Curriculum Vitae
Max. 5MB pdf, docx, jpg, png

Maxlead stelt acquisitie op de bovenstaande vacature niet op prijs. 

Petra de Waal

Head of HR

We helpen je graag!

Heb je vragen over

deze vacature?

We're more than an online agency

Over Maxlead

Het meest talentvolle online marketing bureau in Nederland. Wil jij werken aan de toekomst van merken als Basic-Fit, Marktplaats, KWF, Vacansoleil, Wolters Kluwer, Carglass, Manpower of Q-Park? Kom dan werken bij Maxlead.