The best way to learn is to do

Recruitment Marketeer

Bij Abovo Maxlead bieden wij onze klanten recruitment marketing- en employer branding oplossingen. Deze nieuwe dienst is volop in ontwikkeling en mede door deze groei is er ruimte ontstaan voor deze nieuwe rol!
Als Recruitment Marketeer zorg jij voor praktische ondersteuning van de Recruitment Marketing Consultant en het verdere recruitment client team.  Het werk varieert van het uitwerken van Employer Branding vraagstukken tot job recruitment. Het is een functie waarin je als allrounder veel kan doen doen  en leren. Abovo Maxlead is een toonaangevend performance marketing en mediabureau met een ambitieuze focus op de omnichannel markt. Met 230 enthousiaste collega’s in Oegstgeest en Hoorn werken we dagelijks voor mooie merken zoals Basic-Fit, Ruiter Dakkapellen, Sectorinstituut voor Transport & Logistiek en Universiteit Utrecht.

wat is vereist?

wat krijg je?

Functieomschrijving

Als Recruitment Marketeer bij Abovo Maxlead ben je projectmanager, campagnemanager en recruitment marketeer in één. Je werkt strategische plannen uit op tactisch en operationeel niveau.  Je schakelt hiervoor veel met onze klanten, interne collega’s en externe partners. Je bent de coördinator die het overzicht heeft en de deadlines bewaakt, zodat campagnes op tijd en volledig van start gaan. Deze Google Ads, Social, LinkedIn en Indeed (en overige job boards) campagnes zet jij op. Je optimaliseert waar nodig, zodat de gewenste doelstellingen en kpi’s worden behaald.  Jij zorgt voor de tussen- en eindrapportages en bent aanwezig bij klantafspraken om dit ook inhoudelijk toe te lichten. Jouw kennis over recruitment marketing en employer branding zal groeien waardoor je steeds meer autonoom advies kunt geven over kanaalkeuze, vacature content etc. Tenslotte zorg je voor een duidelijke administratie met betrekking tot facturatie en urenregistratie van de consultants van de verschillende interne afdelingen.

Hoe jouw dag eruit kan zien:

Je start je dag met een kop  koffie of thee en maakt even een praatje met je collega’s over het afgelopen weekend. Je bekijkt je mail en hebt een kort overleg met de recruitment marketing consultant over lopende campagnes en nieuwe klantvragen. Je checkt lopende klant campagnes op Indeed , SEA en LinkedIn. Vervolgens werk je een strategisch plan verder uit door bijvoorbeeld het verzamelen van de bereikcijfers en het maken van een tijdplanning. Je belt met de klant die nog wat vragen heeft en je stelt de klant gerust met jouw kennis en servicegerichtheid. Lunchtijd! Na een lekker broodje sluit je aan bij een tussentijdse campagne evaluatie met de Recruitment Consultant. Je geeft jouw advies om te kunnen optimaliseren. Na deze meeting zorg je ervoor dat de forecast in het administratiesysteem geupdate wordt.  Tenslotte check je nog 2 vacatureteksten en maak je een kort verslag met jouw verbeterpunten. De dag zit er bijna alweer op!  Nog even de agenda van morgen bekijken en je ziet een leuke training staan die door een collega van het Analytics team is georganiseerd. Kijk, dat is leuk, nieuwe kennis opdoen! 

Lijkt bovenstaande jou op het lijf geschreven? Twijfel dan niet langer, maar solliciteer bij het leukste media- en marketing bedrijf van Nederland!

Je eerste week bij Abovo Maxlead…

Wij kunnen niet wachten om jou op je eerste dag te ontvangen. We houden daarbij natuurlijk rekening met de huidige maatregelen. Je mentor en teammanager kunnen je veilig ontvangen om je laptop te overhandigen. Kennismaken met je collega’s doen we het liefst fysiek, bijvoorbeeld met een wandeling buiten. Daarna kun je je werkzaamheden thuis en/of op kantoor oppakken. Je krijgt een monitor en bureaustoel mee naar huis om thuis een gezonde werkplek te kunnen inrichten en we zijn inmiddels erg bedreven in het thuiswerken via video calls. We bespreken wat jouw ervaring is en wat je ambities zijn. Op basis hiervan krijg je een passende set met klanten/projecten en stellen we ambitieuze doelen voor jouzelf en voor je klanten.

Je komt te werken in een team met digitale consultants. Je bent het vaste aanspreekpunt voor klanten en werkt bij behoefte bij de klant on-site als dat mogelijk is. Ook werk je nauw samen met je collega’s van andere digitale en media disciplines. Je eerste week is voorbij voordat je er erg in hebt!

Solliciteren?

Past deze functie bij jou? Heb je nog vragen? Vul dan onderstaand formulier in.

Curriculum Vitae
Max. 5MB pdf, docx, jpg, png

Maxlead stelt acquisitie op de bovenstaande vacature niet op prijs. 

Petra de Waal

Head of HR & Marketing

We helpen je graag!

Heb je vragen over

deze vacature?

We're more than an online agency

Over Maxlead

Het meest talentvolle online marketing bureau in Nederland. Wil jij werken aan de toekomst van merken als Basic-Fit, Marktplaats, KWF, Vacansoleil, Wolters Kluwer, Carglass, Manpower of Q-Park? Kom dan werken bij Maxlead.