The best way to learn is to do

Talent Manager

wat is vereist?

wat krijg je?

Functieomschrijving

Als Talent Manager ben je  verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuw talent voor onze digitale marketing teams en voor het opbouwen, onderhouden en uitbreiden van de talentpool van Maxlead. 

Je hebt inzicht in behoeften van de leidinggevenden ten aanzien van de vacatures in de verschillende teams en weet deze om te zetten in aantrekkelijke vacatures en campagnes om de juiste kandidaten uit de markt te halen. Je helpt het HR- & Marketing Team om vorm te geven aan de identiteit van Maxlead als aantrekkelijke werkgever, organiseert en neemt deel aan events om de doelgroep van Maxlead te bereiken. Je beheert en bouwt aan een talentpool van toekomstige collega’s en zorgt lokaal (zowel voor Maxlead als voor Abovo) voor de juiste recruitment campagnes en het invullen van vacatures. Verder ben je dagelijks verantwoordelijk voor het optimaliseren van de kandidatenreis en help je mee met de onboarding van nieuwe collega’s.

Samen met de Head of HR & Marketing definieer je de projecten die binnen de werkgevers- en wervingsstrategie vallen en opgepakt moeten worden. Je geeft sturing aan het team van creatieven, mediaplanner en specialisten om recruitment campagnes in te zetten voor de openstaande vacatures, bezoekt seminars en congressen om de bekendheid van Maxlead en Abovo als werkgevers te ondersteunen.  Kortom, jij zorgt voor alles wat er gebeurt rondom werkgeversmerk, kandidaten reis en de uiteindelijke werving van onze nieuwe collega’s. 

Solliciteren?

Past deze functie bij jou? Heb je nog vragen? Vul dan onderstaand formulier in.

Curriculum Vitae
Max. 5MB pdf, docx, jpg, png

Maxlead stelt acquisitie op de bovenstaande vacature niet op prijs. 

Petra de Waal

Head of HR & Marketing

We helpen je graag!

Heb je vragen over

deze vacature?

We're more than an online agency

Over Maxlead

Het meest talentvolle online marketing bureau in Nederland. Wil jij werken aan de toekomst van merken als Basic-Fit, Marktplaats, KWF, Vacansoleil, Wolters Kluwer, Carglass, Manpower of Q-Park? Kom dan werken bij Maxlead.